Feestje

Iets te vieren? Wij maken er een feestje van!

Lei Dohmen - De Pesch

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te borrelen, je verjaardag te vieren of voor een bijeenkomst, dan is Café de Pesch DE plek voor jouw festiviteit.

Een verjaardag organiseren is een drukke aangelegenheid. Door je verjaardag in De Pesch te vieren, nemen we je de grootste zorgen weg. Je hebt geen gedoe met taart of hapjes, je hoeft niet heen en weer te vliegen om je gasten te voorzien van een drankje, achteraf geen enorme berg met vieze vaat. Wij zorgen er voor dat je alle tijd van de wereld hebt om op je eigen verjaardag met iedereen een leuk gesprek te voeren.

Voor het vieren van uw verjaardag bieden wij een aantal mogelijkheden aan. Het is mogelijk om daarbij een aantal heerlijke hapjes en snacks te serveren. Wanneer u interesse heeft om uw festiviteit bij ons te organiseren, nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend langs te komen en uw wensen te bespreken.

Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Oud Geleen? Café de Pesch, in het centrum van Oud Geleen, is de ideale gelegenheid om te vergaderen. U zit in een besloten ruimte met airco. Deze ruimte is voorzien van een beamer met groot projectiescherm en WI-FI. De zaal is flexibel, elke gewenste tafel opstelling is mogelijk.

U kunt hier de gehele dag met uw gezelschap in alle rust vergaderen, lunchen en borrelen.

Background Image
Background Image
Contact

Open:Di t/m Za vanaf 14:00u
Zon vanaf 12:00u
Maandag gesloten

Op verzoek andere tijden mogelijk.
Wensen zijn bespreekbaar.

Peschstraat 38, 6166 CT
Geleen

Telefoon: (06) 5378 5218
Telefoon: (046) 888 22 33
l.dohmen@hotmail.com